Liten bäddsoffa i rött tyg

Små bäddsoffor

Letar du små bäddsoffor? Det är verkligen roligt att ha gäster som sover över, det blir som om festen fortsätter i flera dagar. Men de flesta har inte ett separat gästrum som alltid står färdigt. Då kan en liten bäddsoffa vara en mycket bra lösning. De tar inte så stor plats, men är verkligen praktiska att ha i ett hem.

Bäddsoffor till bra pris hittar du hos Furniturebox

Med ett litet hem måste allting planeras noga för att fungera optimalt. Många möbler har två funktioner, beroende på tillfället. En tvåsitsig soffa där man kan sitta och prata men som sedan förvandlas till en extra säng vid behov är ett bra exempel. De tar liten plats i hemmet men kan göra stor skillnad för ens sociala liv. Många väljer också att själva sova i en liten bäddsoffa varje natt.

Eftersom de är tänkta för ett begränsat utrymme så har små bäddsoffor också ofta en plats att förvara sängkläderna på. Det är inte förrän man fäller ut soffan som dessa kommer fram, redo för att användas.

En liten bäddsoffa kan alltså vara den perfekta lösningen för ett litet hem. Andra väljer att ställa in den på hemmakontoret där den finns till hands vid behov. Trots att små bäddsoffor ofta upptar mycket liten golvyta när de är hopfällda, så blir de lagom breda när man fäller ut dem och genom detta får man en helt okej och bekväm säng att sova i.